top of page
massage

 

De fysiologiska effekterna av massage är många. Med hjälp av massage kan man inverka på smärtsamma tillstånd, kramp i musklerna, ödem eller andra faktorer i ämnesomsättningen.

Vi planerar alltid din behandling tillsammans och anpassar den helt enlig dig och dina behov. Med hjälp av förhandsinformation, intervju och tester gör vi upp en plan för att nå vårt gemensamma mål. Speciellt under första besöket tar intervjun och testerna en stund, så ta därför i beaktande detta när du bokar din tid.

 

Klassisk massage

Klassisk massage är en djupgående och avslappande massage som lättar på spänningen i musklerna. Massagen kan vara både problembaserad eller ha ett allmänt avslappnande syfte och kan innehålla ledmobiliseringar och stretchningar. Klassiska massagen passar för dig som jobbar med fysiskt tungt jobb eller sitter mycket. Massagenfungerar bra som både förebyggande vård och smärtlindrande vid akuta skeden.

För att uppnå bästa resultat av behandlingarna rekommenderar jag dig att göra olika övningar för de områden som besvärar. Dessa övningar ger jag alltid vid behov i samband med behandlingarna.

 

Lymfmassage

Lymfmassage används för att minska svullnader efter en skada eller överbelastning i lymfsystemet. Dessa svullnader eller ödem kan till exempel uppstå på grund av reumatism, fibromyalgi, efter operation, skador eller ödem under graviditet.

Lymfmassagen är en mycket lätt, mjuk och behaglig behandling som används för att förbättra lymfsystemets funktion.

I samband med behandlingarna får du också handledning i egenvård och motionsrådgivning för att kunna nå ett beständigt vårdresultat. Jag ger också information om kompressionsbehandling och hjälper dig förstå lymfsystemets funktion.

Lymfmassage passar dessutom utmärkt för lindring av smärta eller som en avslappnande massage.

 

Massage anpassat för idrottare och motionärer

Med min utbildning och erfarenhet inom idrott vet jag hur viktigt det är med muskelvård för att klarar av den träningsmängd som krävs för att nå toppresultat.

Vi tar i beaktan vilket skede din tränings- eller tävlingsperiod är i och planerar upp massagebehandlingarna för att maximera din återhämtning och minimera skaderiskerna.

Massagen är klassisk massage men speciellt anpassad för dig och din träningsbakgrund.

bottom of page